Hier vind je de nieuwste producten die ik maak. De gerecyclede deken staat altijd centraal. De overige stoffen en materialen die ik gebruik, zijn biologische en/of gerecyclede.

 

Nieuw: de wolstoof Medium

Op verzoek is de wolstoof Medium gemaakt. Deze wolstoof is een slag kleiner als de standaard (Large) wolstoof. Het is geschikt voor een pan tot ongeveer 21 cm doorsnede. Ideaal voor een 1-persoons huishouden of voor het gemak een 2de wolstoof er bij te hebben! En natuurlijk net zo ecologisch gemaakt als de grotere broer (of zus)

 

De herinneringsdeken of -kussen

Wilt u een tastbare herinnering van een overleden dierbare?
Als het tijd is om de kleding van de overledene op te ruimen, gaat dit gepaard met allerlei herinneringen en emoties. Om de kleding nooit meer te zien, te voelen, te ruiken, is een moeizaam proces. Maar we kunnen dit voor een deel voorkomen.
Heeft u wel eens aan een herinneringsdeken of kussen gedacht? Dit is een deken of kussen die aan de bovenzijde gemaakt is van delen van kleding die uw dierbare gedragen heeft. U zoekt zelf, samen met mij, de kleding uit en daarvan gebruik ik de delen die het mooist passen. Deze delen maak ik op een dekenstof met Eco-keurmerk of een deken die u zelf heeft. Zo heeft u een unieke deken of kussen die helemaal gemaakt is naar uw wens.
Natuurlijk kunnen we ook een herinneringsdeken of kussen maken van bijvoorbeeld de babykleertjes van uw kind. Als u verknocht bent aan de kleertjes en ze worden niet meer gedragen, is het ook een leuk idee om van deze kleertjes een deken of kussen te maken. Zo heeft u toch nog wat tastbaars van een onvergetelijke periode. Of wellicht is er een andere speciale periode in uw leven, die u graag in een deken verwerkt wilt hebben. Vraag naar de mogelijkheden.